Професионално почистване – разнообразни услуги за почистване на дома и офиса

Професионално почистване – разнообразни услуги за почистване на дома и офиса

  • 2112
  • 0

Услугите по професионално почистване са разнообразни, в тях се включват както обичайни за почистването на дома услуги като – пране на мебели, почистване на подове, тоалетни, бани и други, премине се през почистване на офиси – където се чистят бюра, изхвърлят се кошчета и се обеззаразяват мокрите помещения, та се стигне и до специфични услуги за бизнеса като: почистване на стъкла на офиси, почистване на магазини, почистване на входове на сгради (включително жилищни) и много други услуги.

Научете повече, за нашите услуги за почистване в специалните страници на сайта ни, например за почистване за бизнеса.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.