Фирма за почистване

Осигурете безопасност и комфорт на Вашите клиенти, наематели и служители като се доверите на нашия екип от професионалисти, за почистване на вашите офиси.

 

Почистване на офиси по гъвкава схема

Приятна работна среда и приветливо пространство за посетителите на вашия офис, с услугата за почистване на офиси на „Про Клийн Сървисис“.

Почистването на офиса се извършва според Вашите желания и нужди, като може да избирате между посещения преди или след вашето работно време, както и по време на работния процес на офиса. Предлагаме гъвкави решения – от ежеседмични посещения за почистване, до ежедневна грижа за вашия офис.

почистване на офиси

почистване на офиси

Имаме капацитета да осигурим допълнителен персонал, за почистване на вашия офис, както при извънредни случаи, така и регулярните посещения на наши хигиенисти.

Практиката ни показва, че макар някои фирми да стартират с основни пакети, за абонамент с едно или две посещения, голямата натовареност на офиса им изисква по-голяма интензивност.

Можем да отговорим своевременно на нуждата от допълнителен персонал, запознат с високите фирмени стандарти на „Про Клийн Сървисис“.

Нашите опитни хигиенисти са добре обучени, за изграждане на здравословна и приятна среда, на вашия разрастващ се бизнес. С екип от 25 специалиста, със среден стаж във фирмата около 4 години, с гордост можем да заявим, че сме предпочитан партньор на фирмите с високи изисквания към хигиената в офиса.

За услугата почистване на офиси имаме изградена стройна система за контрол на качеството, за да поддържаме безкомпромисно високите фирмени стандарти.

Имате няколко офиса и се нуждаете от високо качество на почистването във всеки от тях?

почистване на офиси

почистване на офиси от фирма за почистване

В годините сме спечелили доверието на фирми и организации, които имат нужда качествено почистване в офисите си. Разполагаме с човешки ресурс и стройна фирмена организация, за да поемем увеличените нужни на клиентите, които се нуждаят от познатото качество за почистване на офиси. Постоянното високо качество на услугата е наша визитна картичка.

Почистване на офиси от професионалисти за взискателни клиенти

Във фирма “Про Клийн Сървисис” възприемаме предоставянето на най-високо качество на услугата, за почистване на офиси като своя мисия.

Услугата от самото начало е насочена към клиенти, които държат на най-високо качество при почистването на офиса. Редовните инвестиции в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала са това, което ни правят водачи сред най-добрите на пазара.

Постигнато високо ниво не ни спира от постоянно търсене на съвършенството, за да предлагаме на клиентите си продукт на очакваното високо ниво. Вижте референции, за качеството на нашата услуга, за почистване на офис площи.

От самото основаване на компанията предоставяме качествена услуга, за почистване в град София.

професионално почистване и почистване на офиси

Препоръка

Повече от две години имаме сключен договор за Абонаментна поддръжка с Про Клийн Сървис ЕООД. Преди да работим с тях сме използвали услугите и на други компании, но едва след това всичките ни изисквания се изпълняват в срок и професионално, което ни дава необходимия комфорт на работните места.

Това ни дава основание да дадем висока оценка за работата на ProClean и да я препоръчаме като коректен и професионален партньор.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Про Клийн Сървис ЕООД, може да ми пише на е-мейл pdimitrov@q-vent.eu Аз ще се радвам да поговоря с него за това.

Пламен Димитров
Управляващ акционер КЮ–ВЕНТ АД

почистване на офиси

Как поддържаме високо качество на услугата за почистване на офиси?

Както във всяка друга дейност, поддържането на високо ниво на услугата ни е свързана с непрестанни инвестиции в обучения на персонала, покупка на най-съвременно оборудване и най-качествени препарати за почистване на офиси и всички останали услуги.

почистване на офиси

почистване на офиси

Високото качество на услугите ни за почистване се дължи, на регулярните инвестиции в:

1. Качествена съвременна техника, за професионално почистване (собствен внос, за свои нужни и за някои от нашите клиенти);

2. Използването на висок клас почистващи препарати (собствен внос от реномирани производители);

3. Обучение на персонала на фирмата ни, за да предоставят на клиентите ни, качествената услуга за почистване в офиси;

Качеството на услугата е това, което нашите клиенти очакват от нас и ние го осигуряваме всеки ден.

Осъзнаваме, че конкурентната среда при услугата за почистване на офиси в град София, ни помага да се стремим винаги да сме по-добри и от най-добрите наши конкуренти. Нашата цел е, фирма „Про Клийн Сървисис“ да бъде еталон сред фирмите за професионално почистване и синоним на качествена услуга за почистване.

Абонаментно и еднократно почистване на офиси

Без значение дали се нуждаете от абонаментно или еднократно почистване (за да се убедите в качеството на нашите услуги), ние можем да предложим решение. Споделете с нас какво търсите, от какво не сте доволни от фирмата, чиито услуги сте използвали, за да намерим решение всяка Ваша нужда.

Следим новостите в технологиите ни превръща в единствената компания, която предлага иновативна система за почистване.

Използваните от нас машини и препарати ни позволяват да предлагаме осезаемо по-добра услуга спрямо повечето конкуренти на пазара на услугите, за почистване на офиси и бизнес сгради.

почистване на офиси

Нашата мисия при почистване на офиси

За нас е мисия стремежът да осигурим безопасната и здравословна работна среда, за клиентите си. Знаме че това е пътят, за повишаване на ефективността на труд и удовлетвореност при работния процес.

Как го правим?

Винаги изготвяме индивидуална програма, за всеки клиент, като тя е съобразена със специфичните нужди и изисквания. Съобразяваме се с изискванията за ден и час на посещенията на хигиенитете ни.

Ние осигуряваме безопасност и комфорт на Вашите клиенти, наематели и служители. Доверите се на нашия екип от професионалисти.

Част от нашите услуги за почистване на офиси:

Услугите за почистване на офиси са по-скоро стандартни, но има много детайли при различните клиенти и дори служители на фирмите и организациите, с които ние се съобразяваме. Но все пак какво включва услугата за почистване?

Какво включва услугата почистване?

  1. Почистване на твърди подови настилки;
  2. Почистване на меки подови настилки;
  3. Почистване на кухненски бокс;
  4. Почистване и дезинфекция на санитарни помещения;
  5. Почистване на офис обзавеждане;
  6. Събиране на отпадъците от кошчетата;
  7. Пране на мека мебел;
  8. Почистване на стъкла и дограма;
  9. Абонаментна поддръжка;
  10. Еднократно почистване;

Пране на мокети за бизнеса

Предлагаме услугата пране на мокети в офиси, ресторанти, кино зали, конферентни зали и други места с високо натоварване на настилките.

Качествени услуги, за взискателни клиенти

Нашите услуги за пране на мокети са насочени предимно към бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване.

Имаме висока успеваемост при борба с проблемни мокети.

Пране на мека мебел в офиси

В офисите има много мека мебел – офис столове, столове за посетители, дивани, фотьойли. Всички те имат нужда от почистване (вижте повече за услугата тук: пране на мека мебел).

почистване на офиси

Защо е необходимо регулярно пране на мека мебел?

Налага се, за да се избегне опасността от алергии, особено актоулна тема особено през всички сезони, в силно замърсения въздух на град София.

Препоръчваме целогодишни инвестиции в професионално почистване на вашата мека мебел.

Какви са преимуществата от залагането на професионално почистване на офиси?

Професионалните услуги за почистване на офиси стават все по-популярни и в България през последните години. Видимо се увеличава броят на фирмите, които предпочитат да използват такива услуги, вместо сами да се грижат за дейностите по почистване и да наемат служители специално за тази цел. Множество са преимуществата, които вашият бизнес би получил от залагането на професионално почистване на офиси. Ето най-важните сред тях:

Виж повече

Професионално почистване на офиси: Чиста и здравословна работна среда – поръчвайки услуги за абонаментно почистване на офиси, ще гарантирате, че вашите служители изпълняват ежедневните си задължения в чиста и здравословна работна среда. Професионалното почистване на офиси води до премахване на бактериите, микробите, алергените и останалите вредни за човека микроорганизми. В резултат ще се намалят до минимум симптомите на алергия, отпадналост и неразположение сред служителите, а цялостната производителност във фирмата ви ще се повиши значително.

Почистване-на-офиси-София-1 пример

Почистване на офиси София пример

Професионално почистване на офиси: Добро представяне пред клиенти и партньори – ако клиенти или бизнес партньори често посещават вашия офис, задължително трябва да се погрижите той да изглежда чист и подреден по всяко време. Последното ще генерира положителни впечатления и повече доверие към компанията ви като цяло. Тази цел може да бъде постигната най-лесно чрез заявка за абонаментно почистване на офиси веднъж, два, три пъти седмично или дори ежедневно.
Професионално почистване на офиси: Подходящите препарати – фирмите за професионално почистване на офиси са наясно точно какви препарати да използват, за да бъде процесът по почистване възможно най-ефективен и безопасен. Препарати, които от една страна ще премахнат успешно мръсотията и вредните бактерии, а от друга – няма да съдържат химикали и вещества, влияещи неблагоприятно върху човешкото здраве.
Професионално почистване на офиси: Спестяване на разходи – разглеждайки различни оферти и цени за почистване на офиси, ръководителите на редица бизнеси си мислят, че това са ненужни разходи за тях. Всъщност обаче е точно обратното. Много по-изгодно за вашата фирма от финансова гледна точка би било да заплатите въпросните цени за почистване на офиси, отколкото да отделяте средства за заплати и осигуровки на служители, които сте наели специално за дейностите по почистване.

Почистване на офиси – всичко, което трябва да знаете за услугите на Про Клийн Сървисис ЕООД

Про Клийн Сървисис ЕООД е компания с богат опит и традиции в предоставянето на професионални услуги за почистване на офиси София. Ние осигуряваме на клиентите си както еднократни основни почиствания, така и абонаментно почистване на офиси. Вижте какво трябва да знаете за нашите услуги:

Услугите за почистване на офиси се извършват според желанията и нуждите на клиента. Можете да заявите почистване на офиси преди, след или в рамките на самия работен ден.

Почистване-на-офиси-София-2 предложение

Почистване на офиси София предложение

Разполагаме с екип от опитни хигиенисти, отличаващи се с най-високо ниво на професионализъм и етика в своята работа. При извънредни ситуации сме способни да осигурим и допълнителен персонал за надеждното почистване на офиси.
Имате възможност да заявите услугата ни за абонаментно почистване на офиси. В зависимост от нуждите и изискванията ви, дейностите по почистване в рамките на тази услуга могат да се извършват от един до три пъти седмично или пък ежедневно. По този начин ще гарантирате здравословна работна среда на своите служители, както и възможно най-добро представяне на фирмата пред клиенти, бизнес партньори и всички други посетители.
Услугата ни за абонаментно почистване на офиси се предлага в няколко различни пакета. Въпросните пакети са направени на база площта на офисите, както и желаните от клиента услуги. Сред базовите услуги за почистване на офиси, влизащи във всички пакети на Про Клийн Сървисис ЕООД, са почистване на подови настилки, работни места, входни антрета и стъклени повърхности, на офис обзавеждане и офис техника, на кухненски бокс и санитарни помещения, както и събиране и изхвърляне на отпадъците.

Защо да се доверите на услугите на Про Клийн Сървисис ЕООД за почистване на офиси?

Ако търсите качествени, надеждни и коректни услуги за почистване на офиси, несъмнено Про Клийн Сървисис ЕООД е точният избор за вас. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да се доверите именно на нашия екип:

Почистване -на-офиси-София-3 под

ПОчистване на офиси София под

Услугите на Про Клийн Сървисис ЕООД за почистване на офиси: Оптимално съотношение между качество и цени – Про Клийн Сървисис ЕООД ще ви гарантира оптималното съотношение между качество и цени за почистване на офиси. Във връзка с услугите за почистване на офиси сме изградили надеждна система за контрол на качеството, благодарение на която сме способни да поддържаме безкомпромисно високите фирмени стандарти. Предлаганите от нас цени за почистване на офиси също са напълно адекватни и конкурентни за пазара в столицата София.

Услугите на Про Клийн Сървисис ЕООД за почистване на офиси: Инвестиции в техниката – ние от Про Клийн Сървисис ЕООД правим непрекъснати инвестиции за обновяване на техниката, която използваме при нашите услуги за почистване на офиси София. В самия процес по почистване употребяваме професионални почистващи препарати, които са внос от САЩ и отговарят на последните стандарти в бранша. И не на последно място, редовно провеждаме обучения на служителите с оглед извършването на максимално ефективно почистване на офиси и отговаряне на всички изисквания на клиента.

Услугите на Про Клийн Сървисис ЕООД за почистване на офиси: Дългогодишни служители – и като стана въпрос за служителите, друг аспект, с който можем да се похвалим, е липсата на текучество на персонал. Изградили сме стабилен и лоялен екип от служители, които работят в Про Клийн Сървисис ЕООД от самото стартиране на фирмата. Това е голямо преимущество за вас като клиенти, тъй като хората, предоставящи заявените услуги за почистване на офиси София са едни и същи, а не се сменят на 2-3 месеца, каквато е практиката при част от останалите компании в сферата.

Услугите на Про Клийн Сървисис ЕООД за почистване на офиси: Отзиви от клиенти – отзивите от клиенти, оценили положително нашите услуги за почистване на офиси София, са още едно доказателство, че наистина можете да ни се доверите. Сред клиентите, останали напълно удовлетворени от услугите ни за почистване на офиси София, са ЧЕЗ, банка Уникредит Булбанк, Зерон и десетки фирми от IT бизнеса.

Какви са преимуществата от залагането на професионално почистване на офиси?
Почистване на офиси – всичко, което трябва да знаете за услугите на Про Клийн Сървисис ЕООД
Защо да се доверите на услугите на Про Клийн Сървисис ЕООД за почистване на офиси?

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.