Почистване на офиси

Осигурете безопасност и комфорт на Вашите клиенти, наематели и служители като се доверите на нашия екип от професионалисти, за почистване на офиси.

Благодаря Ви, че се интересувате от нашите услуги

За връзка с нас се обадете по телефона или попълнете формата за контакти. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

  Моля решете уравнението (борба със спам)

  Пране на мокети за бизнеса

  Предлагаме пране на мокети в офиси, ресторанти, кино зали, конферентни зали и други места с високо натоварване на настилките

  Услугите пране на мокети и почистване на мокети са предназначени най-вече за бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване.

  Имаме изклчително висока успеваемост при борба с проблемни мокети.

  Услуги на фокус – запознайте се на кратко с някои от нашите услуги.

  Професионално почистване на офиси

  Предлагаме професионално и екологично почистване на офиси. Почистването на офиса включва: почистване на твърди подови настилки,почистване на меки подови настилки, пране на мокети, почистване с прахосмукачка, почистване на работните места, почистване на офис техника, почистване и дезинфекция на санитарни помещения, почистване до стъкла и дограма, почистване на врати и много други дейности по професионално еко почистване.

  Научете повече, за услугата почистване на офиси.

  Пране на мека мебел от професионалисти

  С професионалното пране на меката мебел, вие получавате високо качество на услугата, за пране на мека мебел. За почистване използваме метода на екстрация – извличане на мръсотията чрез изпиране.

  пране на мека мебел

  За връзка с нас

  0877999737


  Е. поща: info@proclean-bg.com
  Фирмен адрес:
  гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
  Телефон: +359 877999737

  Пране на мокети

  ПРЕПОРЪКА

  ”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

  Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

  Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.