Почистване на офиси

Почистване на офиси от нас, фирма „Про Клийн Сървисис“. Услугата за почистване на офиси се извършва спрямо Вашите желания и нужди, избирайки между посещения преди или след работното време на офиса ви, както и по време на работния процес. Предлагаме гъвкави решения – от ежеседмични посещения, до ежедневна грижа за вашият офис


почистване на офиси

Имаме капацитета да осигурим допълнителен персонал, за почистване на вашия офис, както при извънредни случаи, така и регулярните посещения на наши хигиенисти.

Практиката ни показва, че макар някои фирми да стартират с основни пакети, за абонамент с едно или две посещения, голямата натовареност на офиса им изисква по-голяма интензивност.

Можем да отговорим своевременно на нуждата от допълнителен персонал, запознат с високите фирмени стандарти на „Про Клийн Сървисис“.

Нашите опитни хигиенисти са добре обучени, за изграждане на здравословна и приятна среда, на вашия разрастващ се бизнес. С екип от 25 специалиста, със среден стаж във фирмата около 4 години, с гордост можем да заявим, че сме предпочитан партньор на фирмите с високи изисквания към хигиената в офиса.

За услугата почистване на офиси имаме изградена стройна система за контрол на качеството, за да поддържаме безкомпромисно високите фирмени стандарти.

почистване на офиси

В годините сме спечелили доверието на фирми и организации, които имат нужда от качествено почистване в офисите си. Разполагаме с човешки ресурс и стройна фирмена организация, за да поемем увеличените нужни на клиентите, които се нуждаят от познатото качество за почистване на офиси. Постоянното високо качество на услугата е наша визитна картичка.

Във фирма „Про Клийн Сървисис“ възприемаме предоставянето на най-високо качество на услугата, за почистване на офиси като своя мисия.

Услугата от самото начало е насочена към клиенти, които държат на най-високо качество при почистването на офиса. Редовните инвестиции в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала са това, което ни правят водачи сред най-добрите на пазара.

Постигнато високо ниво не ни спира от постоянно търсене на съвършенството, за да предлагаме на клиентите си продукт на очакваното високо ниво. Вижте референции, за качеството на нашата услуга, за почистване на офис площи.

От самото основаване на компанията предоставяме качествена услуга, за почистване в град София.

почистване на офиси

Повече от две години имаме сключен договор за Абонаментна поддръжка с Про Клийн Сървис ЕООД. Преди да работим с тях сме използвали услугите и на други компании, но едва след това всичките ни изисквания се изпълняват в срок и професионално, което ни дава необходимия комфорт на работните места.

Това ни дава основание да дадем висока оценка за работата на ProClean и да я препоръчаме като коректен и професионален партньор.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Про Клийн Сървис ЕООД, може да ми пише на е-мейл pdimitrov@q-vent.eu Аз ще се радвам да поговоря с него за това.

Пламен Димитров
Управляващ акционер КЮ–ВЕНТ АД

Как поддържаме високо качество на услугата за почистване на офиси?

Както във всяка друга дейност, поддържането на високо ниво на услугата ни е свързана с непрестанни инвестиции в обучения на персонала, покупка на най-съвременно оборудване и най-качествени препарати за почистване на офиси и всички останали услуги.

почистване на офиси

почистване на офиси

Високото качество на услугите ни за почистване се дължи, на регулярните инвестиции в:

1. Качествена съвременна техника, за професионално почистване (собствен внос, за свои нужни и за някои от нашите клиенти);

2. Използването на висок клас почистващи препарати (собствен внос от реномирани производители);

3. Обучение на персонала на фирмата ни, за да предоставят на клиентите ни, качествената услуга за почистване в офиси;

Качеството на услугата е това, което нашите клиенти очакват от нас и ние го осигуряваме всеки ден.

Осъзнаваме, че конкурентната среда при услугата за почистване на офиси в град София, ни помага да се стремим винаги да сме по-добри и от най-добрите наши конкуренти. Нашата цел е, фирма „Про Клийн Сървисис“ да бъде еталон сред фирмите за професионално почистване и синоним на качествена услуга за почистване.

Нашите цени
почистване на офиси

Нашата мисия при почистване на офиси

За нас е мисия стремежът да осигурим безопасната и здравословна работна среда, за клиентите си. Знаме че това е пътят, за повишаване на ефективността на труд и удовлетвореност при работния процес.

Как го правим?

Винаги изготвяме индивидуална програма, за всеки клиент, като тя е съобразена със специфичните му нужди и изисквания. Съобразяваме се с изискванията за ден и час на посещенията на хигиенистите ни.

Ние осигуряваме безопасност и комфорт на Вашите клиенти, наематели и служители. Доверите се на нашия екип от професионалисти.

Някои от нашите клиенти

Някои от нашите клиенти

ОТЛИЧНО
34 отзива на
Trendafil Staykov
Trendafil Staykov
13/12/2021
Почистват много добре. Останахме много доволни.
Emilia Kourkoutiadi
Emilia Kourkoutiadi
20/05/2021
Благодаря за перфектно свършената работа! Препоръчвам!
TheTearOfTheDragon
TheTearOfTheDragon
19/03/2021
Страхотни професионалисти, които работят отлично, при това с желание и добро настроение!!!
אסף דיין
אסף דיין
08/03/2021
working with them for the past 4 years , amazing service and great people to work with

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София 1756,р-н Витоша, кв. Симеоново, ул. арх. Никола Лазаров 6А
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.