Абонаментно почистване за средно голям офис в София

Абонаментно почистване за средно голям офис в София

Абонаментно почистване за средно голям офис в София

Абонаментно почистване за средно голям офис в София – Абонаментното почистване е услуга, която е насочена към всички, които държат на чистотата. Услуга, която предлага редовно поддържане на чистотата и хигиената в офиса.

Какви са предимствата на тази услуга? Предимствата са много. С абонаментното почистване вашият офис ще бъде винаги в перфектно състояние. Чистотата е от ключово значение за всеки бизнес. Спестете си време и усилия, нашият екип е тук, за да се погрижи за всичко. Ние ще почистим до деликатен блясък, за да бъдете мотивирани и усмихнати.

Какви услуги включва. Ние вярваме, че всеки офис имат своите специфични нужди. Изготвяме индивидуален план на почистване, съобразен изцяло с вашия график, вашите желания, вашия офис. Предлагаме широк спектър от услуги. Цялостно и дълбоко почистване, пране на мека мебел, миене на прозорци, изхвърляне на отпадъци, прахосмукиране, дезинфекция, почистване на офис техника, почистване на прах. Нашите услуги са насочени към всички вас, които държат на високото качество.

Кои сме ние? Ние сме фирма, която държи на качеството. Не спираме да инвестираме в обучение на персонала, висок клас техника, природосъобразни препарати. Чистотата и здравето вървят ръка за ръка. Ние сме вашият доверен партньор в поддържането на чиста и приятна работна среда. Може да разчитате на бързина, коректно отношение, безупречна чистота. Вярваме в крайния резултат и сме горди с това, което правим, защото нашите услуги са на най-високо ниво.

Абонаментно почистване за средно голям офис в София

Свържете се с нас. Нека заедно създадем един офис, който зарежда и жъне успехи. Вашият успех е и наш успех!

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.