Почистване на търговски обекти за квартал Лозенец

Почистване на търговски обекти за квартал Лозенец

Почистване на търговски обекти за квартал Лозенец

Почистване на търговски обекти за квартал Лозенец – професионално почистване на търговски обекти в София. Чистота, блясък, здравословна обстановка, внимание, професионализъм.

Чистотата и вниманието към детайла играят ключова роля за успешното представяне на вашия търговски обект. Ние сме тук, за да почистим и освежим всяко помещение. Имаме дългогодишен опит, екип от опитни хигиенисти, разполагаме с най-модерната технология на почистване, както и висок клас препарати. Разполагаме с всичко необходимо, за да дадем нов живот на всяко търговско помещение.

Всеки обект е различен. Ние създаваме индивидуална програма, за да изпълним вашите изисквания. Съобразяваме с вашите желания, вашият график, вашият офис. Предлагаме гъвкави програми за почистване, които могат да бъдат персонализирани според вашия график и бюджет.

Чистотата в търговските обекти играе ключова роля за успешното функциониране на бизнеса. Чистотата е първото нещо, което забелязват всички потенциални клиенти. Поддържането на чистота намаля риска от разпространение на инфекции, бактерии и алергени, които могат да влошат здравето на хората, което води до намаляване на продуктивността и мотивацията.

Любопитен факт е, че чистите търговски обекти привличат повече клиенти, което води до по – високи продажби. Чистото пространство мотивира, зарежда, изглежда професионално и внася сигурност.

Доверете ни се. Може да разчитате на висок професионализъм, качество, внимание към детайла.

Почистване на търговски обекти за квартал Лозенец

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.