Пролетно почистване за бизнес сгради в София

Пролетно почистване за бизнес сгради в София

Пролетно почистване за бизнес сгради в София

Осигурете си чиста и здравословна работна среда, като изберете нашата услуга за пролетно почистване на офиса.

С настъпването на новия сезон, пролетното почистване е задължителен елемент за облика на всяка бизнес сграда. Чистотата и хигиената на работното място е гаранция за приятна обстановка, удовлетворени служители, доволни клиенти, мотивация, безупречен имидж.

Ние сме тук, за да почистим до блясък. Държим на своите клиенти, имаме богат опит и професионален екип. Разполагаме с най-модерната техника за почистване, както и високоефективни препарати. Почистването на офиса е съобразено с вашия график, за да не нарушаваме работния процес. Инвестирайте в чистотата.

Пролетното почистване на офиси включва детайлно почистване на всяка част от сградата. Премахване на прах, алергени, пране на мека мебел и мокети, дезинфекция, почистване на подови и стенни настилки, миене на прозорци, почистване на офис техника. Ние ще почистим, според вашите изисквания и нуждите на офиса. През зимата се натрупват много замърсявания, проветряването е ограничено, а всичко това води до нездравословна обстановка. Обстановка, която пречи на цялостния имидж на бизнеса.
Приветствайте новия сезон. Поканете чистотата в своя офис. Ние знаем, че всеки офис има специфични нужди, затова и предлагаме персонализирани решения за всеки клиент. Нашите услуги за пролетно почистване се планират и изпълняват в съответствие с конкретните изисквания и предпочитания на всяка компания.

Време е за пролетно почистване! Свържете се с нас, за да научите повече за нашите услуги.

Вижте още: Почистване на офиси
Пролетно почистване за бизнес сгради в София

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.