Пролетно почистване за офис в град София

Пролетно почистване за офис в град София

Пролетно почистване за офис в град София

Пролетно почистване за офис в град София – Освежете своя офис. Пролетното почистване е много важно за всяка бизнес сграда.

Ние сме фирма, която държи на качеството. Разполагаме с модерна техника, обучен екип, висок клас препарати. Държим на качеството, на своите клиенти. работим с желание и усмивка, за да предоставим услуги на най-високо ниво. Ние вярваме, че чистотата е от съществено значение за всеки бизнес.

Защо да се доверим на професионална фирма за почистване? Чистият и подреден офис носи мотивация, зарежда, стимулира работната продуктивност. Един чист офис създава професионален имидж, както и приятна атмосфера. Приятната атмосфера е жизнено важна за всички служители, посетители, клиенти. Ние предлагаме гъвкави решения и персонализирани пакети за почистване, според нуждите на вашия бизнес, както и желанията на клиента. Почистването се извършва под строго определен план, за да се минимизира спирането на работния процес.

Доверете ни се. Пролетното почистване може да бъде лесно, да бъде приятно, да освежи всеки офис.

Какви услуги предлагаме? Абонаментно почистване, миене на прозорци, дезинфекция, почистване на офис техника, почистване на подови настилки, пране на мека мебел и мокети, прахосмукиране, цялостно почистване, съобразено с вашите желания. Вашият офис заслужава най-доброто. Подарете си здравословна, зареждаща и чиста работна среда. Успехът започва от чистотата. Свържете се с нас.

Вижте още: Почистване на офиси

Пролетно почистване за офис в град София

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.