Пролетно почистване за корпоративни сгради в квартал Бояна

Пролетно почистване за корпоративни сгради в квартал Бояна

Пролетно почистване за корпоративни сгради в квартал Бояна

Пролетно почистване за корпоративни сгради в квартал Бояна – Ние сме водеща компания в областта на почистването. Имаме богат опит, много доволни клиенти, работим с широка усмивка, желание, мотивация. Предоставяме широка гама от услуги, според нуждите на всеки бизнес. Нашите опитни хигиенисти са преминали през курсове на обучение, защото държим на качеството. Те работят с висока прецизност, защото обичат своята работа.

Пролетното почистване е важно за всяка бизнес сграда. През зимния сезон се натрупват различни замърсявания, прах, алергени. Всичко това води до нездравословна работна среда, нарушен имидж, неприветлива обстановка. Ние сме тук, за да почистим до блясък.

Чистата и приветлива работна среда носи мотивация на служителите, оставя добро впечатление у клиентите, повишава продуктивността и доброто име на компанията.

Пролетното почистване е изключително важно и за корпоративните сгради по редица причини. Нашите услуги са изцяло съобразени с нуждите на клиента, както и бизнеса. Предлагаме цялостно почистване на офиси, миене на прозорци, почистване на подови настилки, пране на мека мебел и други, според вашите желания. Почистване е съобразено с графика на фирмата, за да не нарушаваме работния процес. Ние вярваме, че чистотата е от ключово значение за всяка сграда. В чист и приветлив офис се работи по-лесно.

Време е за пролетно почистване! Можете да бъдете сигурни, че ще получите услуги, които надхвърлят вашите очаквания. Безупречна чистота, здравословна среда, удовлетвореност, мотивация, успехи. Не се колебайте, а се свържете с нас. Професионализъм, блясък и свежест.

Вижте още: Почистване на офиси
Пролетно почистване за корпоративни сгради в квартал Бояна

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.