Фирми за почистване на офис в кв. Манастирски Ливади

Фирми за почистване на офис в кв. Манастирски Ливади

Фирми за почистване на офис в кв. Манастирски Ливади

Фирми за почистване на офис в кв. Манастирски Ливади – Ние, Про Клийн, сме водеща компания в областта на професионалното почистване. Имаме дългогодишен опит, обучен екип, модерна техника, работим с висококачествени препарати. Предлагаме широка гама от услуги, насочени към поддържането на чиста и здравословна среда за офиси и бизнес сгради.

Офисите обикновенно се посещават от много хора, което води до замърсяване. Важно е всеки офис да бъде чист и приветлив. Това влияе на служителите, посетителите, клиентите. Чистата работна среда е гаранция за успех. Служителите са по-мотивирани, а клиентите доволни. Всичко това води до успешни бизнес сделки и висок професионализъм.

Нашите услуги включват абонаментно почистване на офиси, пране на мека мебел, почистване на офис оборудване, пране на мокети, събиране и изхвърляне на отпадъци, почистване и дезинфекция на санитарни помещения, измиване на прозорци и други, според желанията на клиента. Ние се стремим да предлагаме услуги на най-високо ниво, затова не спираме да се развиваме и инвестираме. Може да разчитате на бързина, сръчност, коректно отношение, качество и внимание към всеки детайл.

Посветени сме на удивителни резултати, защото държим на своите клиенти. Работим в тясно сътрудничество с всеки един клиент, за да изготвим индивидуална програма, която да отговаря на вашите изисквания. Доверете ни се. Чистотата е важна. Работим в удобно за вас време, за да не смущаваме работния процес на фирмата Ви.

Имате въпроси? Свържете се с нас. Ще отговорим на всяко едно запитване, за да Ви предложим услуги на най-високо ниво. Качество, прецизност, висок професионализъм.

Вижте още: Почистване на офиси

Фирми за почистване на офис в кв. Манастирски Ливади

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.