Почистващи фирми за търговски обекти в София

Почистващи фирми за търговски обекти в София

Почистващи фирми за търговски обекти в София

Почистващи фирми за търговски обекти в София – Търговските обекти се посещават от много хора. Чистотата там е задължителна. Когато един обект се посещава от много хора, то има нужда от професионално почистване. Чистотата е неизменна част от визитната картичка на всеки бизнес. Това е първото нещо, което забелязват потенциалните клиенти.

Ние, Pro Clean, сме фирма, която държи на качеството. Разполагаме с екип от опитни хигиенисти, модерна техника и висок клас препарати. Ние държим на своите клиенти, затова не спираме да се развиваме. Предлагаме широк набор от услуги, според нуждите на всеки бизнес.

Търговските обекти имат нужда от специално внимание. Предлагаме цялостно почистване и поддръжка на големи обекти, офиси, магазини. Нашите услуги включват почистване на техника, пране на мокети и мека мебел, общо почистване, почистване на витрини и прозорци, почистване на подови настилки, дезинфекция.

Възползвайте се от нашата услуга за абонаментно почистване. Тази услуга Ви дава спокойствие и сигурност, че вашият търговски обект винаги ще бъде чист, приветлив, безупречен. Ние вярваме, че чистотата е от съществено значение за успеха на всяко предприятие. Съобразяваме се с вашия график, както и нуждите на търговския обект. Почистването е изцяло съобразено с вашето пространство.

Ние сме тук, за да донесем чистота и спокойствие на вашите клиенти и служители. Може да разчитате на висок професионализъм, индивидуален подход, качество и внимание към всеки детайл.

Свържете с нас, ако имате въпроси, имате нужда от консултация, както и да научите повече за нашите услуги.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.