Пране на мека мебел в София за офиси

Пране на мека мебел в София за офиси

Пране на мека мебел в София за офиси

Пране на мека мебел в София за офиси – Мебелите са от съществено значение за всеки офис. Те внасят уют и завършват помещението. Имат ли недостатък? Да, меката мебел има и недостатъци. Замърсяват се бързо, задържат прах и алергени, износват се. Не се тревожете, защото ние сме тук.

Редовното почистване на меката мебел е много важно, за да се запази по-дълго време. Това е така, защото меката мебел се използва ежедневно. Професионалното почистване предотвратява износването, което може да възникне от замърсяването, както и натрупания прах.

Доверете ни се. Ние използваме специална технология на почистване, както и еко препарати. Почистването е изцяло съобразено с вида, цветовете и тъканите. Отстраняват се всички замърсявания, включително от храна и напитки, прах и алергени. За кожените мебели се използват специални почистващи препарати, които не само почистват, но и запазват кожата.

Ние сме фирма, която държи на качеството и своите клиенти. Съобразяваме се в графика Ви, вашите желания и нуждите на меката мебел. Предлагаме гъвкави решения, работим с внимание към детайла, имаме богат опит. Вярваме в крайния резултат и сме горди с това, което правим, защото нашите услуги са на най-високо ниво. Нов живот за вашите мебели, чистота и приветлива обстановка. Това е нашата мисия. Вашият офис заслужава най-доброто!

Свържете с нас, ако имате въпроси, имате нужда от консултация, както и да научите повече за нашите услуги. Ние ще възстановим цветовете на вашите дивани, независимо от вида на тапицерията. Инвестирайте в професионално почистване, за да се радвате на своите мебели. За една по-чиста, по-уютна, по-зареждаща среда.

Вижте още: Почистване на офиси

Пране на мека мебел в София за офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.