Професионално почистване на офиси в квартал Манастирски ливади

Професионално почистване на офиси в квартал Манастирски ливади

Професионално почистване на офиси в квартал Манастирски ливади

Професионално почистване на офиси в квартал Манастирски ливади – Професионално почистване на офиси и бизнес сгради. Професионалното почистване на офиси е от съществено значение. Приветливата среда е ключов фактор към комфорта на служителите, посетителите, клиентите.

Ние сме фирма, която държи на своите клиенти. Имаме богат опит в почистването на офиси, разполагаме с професионален екип и модерна техника. Не спираме да се развиваме, защото искаме и предлагаме услуги на най-високо ниво. Влагаме в обучение, технологии на почистване и ефективни препарати. Нашите служители работят с внимание към всеки детайл, защото обичат работата си.

Важно ли е офисът да бъде чист? Да. Редовното почистване отстранява праха и микробите, които играят ключова роля за здравето. Чистият офис е визитката на всеки бизнес. Доверете ни се. Ние сме вашият надежден партньор.

Предлагаме широка гама от услуги, според нуждите на вашия офис. Пране на мека мебел и подови настилки, миене на прозорци, дезинфекция, изхвърляне на отпадъци, почистване на офис техника, почистване на санитарни помещения. Съобразяваме се изцяло с вашия график, защото държим на всеки свой клиент.

Искате ли да се радвате на офис, който блести? Искате ли да се чувствате добре, докато работите? Ние сме вашето решение. Офис, почистен до блясък. Мотивирани служители, успешни сделки, щастливи клиенти. Гаранция за качество, достъпни цени, висока професионална етика. Това сме ние. Чистотата е жизнено важна за вашия офис. Чистотата е наша мисия.

Ако имате въпроси, имате нужда от консултация, то не отлагайте и се свържете с нас.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.