Абонаментно почистване в квартал Младост

Абонаментно почистване в квартал Младост

Абонаментно почистване в квартал Младост

Тази услуга е изключително подходяща за големи офиси и бизнес сгради. Големите офиси се посещават от много хора, което води до бързо замърсяване. Ние сме тук, за да върнем блясъка във всяко помещение.

Офисът трябва да представя фирмата на високо ниво. Чистият офис е ключът към успешните сделки, както и доволните клиенти и служители. Ние предлагаме абонаментно почистване за офиси, което Ви позволява да се отдадете изцяло на своя бизнес. Осигурете си редовно и надеждно почистване, комфорт и приветлива среда.

Разбираме, че всеки бизнес е различен. Ние се съобразяваме с вашия график, работните ангажименти на фирмата, вашите служители. Предлагаме персонализирани решения, според вашите желания. Разполагаме с професионален екип, работим с професионална техника, използваме висок клас препарати.

Защо е важно периодичното почистване? Редовното почистване е гаранция за уютна и здравословна работна среда, подобрява се имиджа на бизнеса, поддържа се ред и организация, подобрява се качеството на въздуха, спазват се стандартите на хигиена, постига се приятна работна среда. Ние предлагаме широка гама от услуги, съобразени с нуждите на всеки клиент.

Превърнете офиса си в истински оазис на чистотата. Свържете се с нас, за да се запознаете с услугите, които предлагаме. Това е първата стъпка към блясъка и чистотата. Чиста работна среда – успех и мотивация.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.