Пране на мека мебел в София

Пране на мека мебел в София

Пране на мека мебел в София

Пране на мека мебел в София – Меката мебел играе ключова роля за комфорта във всеки дом или офис. Тя е красива, практична, внася уют и завършва визията на помещението. Има ли недостатък? Да! Замърсява се бързо, задържа алергени и прах. Не се тревожете, защото ние сме тук.

Ние сме фирма, която държи на своите клиенти. Разполагаме с обучени хигиенисти, които работят с усмивка и внимание към всеки детайл. Използваме най-съвременните технологии на почистване, защото държим на качеството. Препаратите, които използваме са съобразени с вида, цветовете, материята на меката мебел. Всяка мебел се обработва, според нейните нужди.

Защо да ни се доверите? Имаме много доволни клиенти, които нарастват с всеки изминал ден. Прането на мека мебел с деликатен, но необходим процес. Професионалното почистване премахва различните замърсявания, но и подобрява качеството на въздуха във вашия дом или офис. Правилната грижа за меката мебел удължава нейния живот и предпазва от износване.

Доверете ни се. Съществуват редица причини, които водят към професионално пране на мека мебел. Въздухът се подобрява, отстраняват се и най-фините прашинки, възстановява се цвета на меката мебел, удължава се живота и, премахват се различни петна от напитки и храна.

Искате ли да се радвате на чист и приветлив дом? Свържете се с нас. Ще отговорим на всеки въпрос. Качество, прецизност, професионализъм.
Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.