Професионално почистване на офиси в квартал Оборище

Професионално почистване на офиси в квартал Оборище

Професионално почистване на офиси в квартал Оборище

Професионално почистване на офиси в квартал Оборище – Прекарваме по-голямата част от времето си в офиса. Чистата и приветлива среда е важна за служителите, посетителите, потенциалните клиенти. Факт е, че чистотата мотивира и оставя добро впечатление. Ние сме тук, за да заредим всеки офис със свежест и чистота. Това е нашата мисия.

Офисите се замърсяват бързо, защото се посещават от много хора. Чистотата е много важна за визията на помещенията, за здравословната обстановка, за хигиената, за удовлетвореността на служителите и посетителите. Редовното почистване на офиса е гаранция, че ще се удължи живота на мебелите и техниката.

Ние разполагаме с професионална техника, високоефективни препарати, опитен екип и обичаме работата си. Работим с голяма доза внимание, старание и прецизност. Всеки един детайл е важен. Не спираме да се развиваме и инвестираме в обучение, технологии, методи на почистване. Вярваме, че нашите клиенти заслужават най-доброто.

Предлагаме широк спектър от услуги, според нуждите на бизнеса. Почистване на подови настилки и различни повърхности, почистване на мокети и мека мебел, дезинфекция, почистване на санитарни помещения, почистване на прозорци и огледала, изхвърляне на отпадъци и други, според желанията на клиента. Предлагаме и абонаментно почистване, за да се радвате на чиста среда по всяко време. Изготвяме индивидуална програма, изцяло съобразена с вашия график.

Доверете ни се. Имаме много доволни клиенти, които не спират да растат с всеки изминал ден. Ние ще върнем блясъка, свежестта и чистотата на всяко помещение. Ако имате въпроси, не се колебайте и се свържете с нас. Ще получите подробна информация за услугите, които предлагаме. Ние сме тук, за да отговорим на всяко запитване, както и да се грижим за своите клиенти.

Вижте още: Почистване на офиси

Професионално почистване на офиси в квартал Оборище

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.