Професионално почистване на хотели в София

Професионално почистване на хотели в София

Професионално почистване на хотели в София

Професионално почистване на хотели в София – Ние сме фирма, която предлага широк спектър от услуги. Услуги, които са изключително подходящи за големи бизнес обекти. Гордеем се с богат опит, екип от професионалисти, висококачествена техника и препарати. Не спираме да инвестираме в обучение и последен клас техника, защото държим на качеството.

 

Професионалното почистване на хотели е услуга, която осигурява спокойствие и уют през цялата година. Важно е гостите да се чувстват добре, за да се връщат отново и отново. Ние можем да превърнем вашият хотел в оазис, който да привлича нови клиенти, партньори и гости. Чистата и приветлива обстановка е визитната картичка на всяко помещение.

 

Използваме индивидуален подход за всеки свой клиент. Съобразяваме се изцяло с нуждите на хотела, съобразяваме се с графика Ви, както и служителите Ви. Нашите екипи са обучени, за да се справят с всяко предизвикателство, свързано с почистването на хотели, от ежедневната поддръжка до по-специфични задачи.

 

С нас може да бъдете спокойни, че хотелът ще бъде в безупречно състояние. Нашата цел е да надминем очакванията на гостите Ви. Те трябва да се чувстват комфортно, да се наслаждават на своя престой, да бъдат очаровани от чистотата. Заложете на висок професионализъм, качество, прецизност, внимание към детайла, подход.

 

Доверете ни се. Почистването на хотели не е лека задача, затова има нужда от професионална намеса. Освежете лобито, стаите, коридора, ресторанта. Ако имате въпроси, искате да научите повече за нашите услуги, имате нужда от консултация, не се притеснявайте и се свържете с нас. Ще изготвим график за почистване, който да отговаря изцяло на хотела Ви.

Вижте още: Почистване на хотели

Професионално почистване на хотели в София

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.