Абонаментно почистване на офиси

Абонаментно почистване на офиси

Абонаментно почистване на офиси

Абонаментното почистване на офиси – Абонаментното почистване е услуга, която осигурява осигурява редовно, периодично и систематично почистване на работните помещения. Абонаментното почистване осигурява дълготрайна чистота и поддръжка на работното място, което е от голяма важност, когато искаме да направим добро впечатление.

 

Офисите се посещават от изключително много хора. Това води до бързо замърсяване, което вреди на работната среда, оставяйки неприятно впечатление у клиентите. Ние сме тук, за да освежим всяко офис помещение. Разполагаме с обучен екип, който чисти с усмивка. Работим с последен клас техника, както и високоефективни препарати.

 

Предлагаме Ви гъвкави пакети, които са изцяло съобразени с нуждите на бизнеса. Нашите услуги са разнообразни, за да отговарят на нуждите, на всеки клиент. Предлагаме цялостно почистване на офиси и бизнес сгради, почистване на работни повърхности, почистване на подови настилки, пране на мокети, миена на прозорци и стъкла, почистване на санитарни помещения. Извършваме услуги, според вашите изисквания.

 

Абонаментното почистване е услуга, която носи комфорт и спокойствие. Искате ли офисът Ви да бъде винаги чист и приветлив? Ние сме вашето решение. Ние ще се погрижим за чистотата, докато ръководите бизнеса си. Чистотата е много важна. В чист и приветлив офис се работи по-бързо, по-лесно, с повече мотивация.

 

Ако търсите качествени услуги, не се колебайте и се свържете с нас. Осигурете си чистота във всяко помещение. Ние сме на разположение, за да отговорим на всичките Ви въпроси, да Ви запознаем с нашите услуги, както и да изготвим график.

Вижте още: Почистване на офиси

Абонаментното почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.