Професионално почистване за бизнеса в София

Професионално почистване за бизнеса в София

Професионално почистване за бизнеса в София

Професионалното почистване е важно за всеки бизнес. Чистотата е първото нещо, което се забелязва от потенциалните клиенти. Чистотата мотивира служителите, защото в приветлива обстановка се работи по-добре. Искате ли да се радвате на офис, почистен до деликатен блясък? Ние разполагаме с професионален екип, който обича своята работа.

Държим на своите клиенти. Не спираме да инвестираме в професионална техника и високоефективни препарати. Препарати, съобразени с нуждите на всеки бизнес. Професионалното почистване за бизнеса включва широк спектър от услуги, според конкретните нужди на вашия бизнес.

Ние предлагаме професионално пране на мека мебел и мокети, почистване на подови настилки, миене на прозорци, почистване на стълбища, входове, общи части, почистване на офис оборудване и мебели. Можем да изготвим индивидуална програма, която е съобразена изцяло с желанията Ви.

Чистотата е огледалото на всеки бизнес. Професионалното почистване осигурява чиста, подредена и професионална обстановка, което допринася за добрата репутация и имидж на бизнеса. Доверете ни се. Ние обичаме своята работа, обичаме чистотата.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите. Можем да Ви запознаем подробно с нашата работа, да изготвим индивидуална програма за абонаментно почистване, ще отговорим на всеки един въпрос. За чиста, уютна и спокойна работна среда.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.