Пране на мека мебел в квартал Манастирски ливади

Пране на мека мебел в квартал Манастирски ливади

Пране на мека мебел в квартал Манастирски ливади

Пране на мека мебел в квартал Манастирски ливади – Меката мебел, като дивани, кресла и матраци, се използва ежедневно и с времето задържа много прах, мръсотия, петна и алергени. Професионалното пране на мека мебел е необходимост, защото успешно отстранява тези замърсявания и допринася за по-чиста и хигиенична среда в дома или в офиса. Ако меката мебел не се почиства редовно, може да се получи износване на текстилните материи, което уврежда мебелите.

Меката мебел задържа и неприятни миризми, ако не се почиства. Ние разполагаме с професионален екип, висококачествена техника и ефективни препарати. Почистването е съобразено с вида, цвета и материята на меката мебел. Чистотата е много важна за всеки дом или бизнес сграда. Меката мебел създава уют и внася комфорт във всяко помещение.

Доверете ни се. Ние държим на качеството, държим на своите клиенти и обичаме своята работа. През годините сме натрупали много доволни клиенти. Може да разчитате на прецизност, старание, внимание към всеки детайл. Обичаме чистотата и ценим всеки един клиент.

Възстановете красотата на меката мебел. Ние разбираме, че времето Ви е ценно. Затова предлагаме бързи и удобни услуги, които отговарят на вашите нужди и график. Вярваме, че всяка мебел е уникална. Затова използваме различни методи на почистване, съобразени изцяло с вида и.

Ние сме тук, за да дадем нов живот на вашите мебели. Искате ли да се радвате на чисти мебели в дома или офиса си? Имате ли въпроси? Имате нужда от консултация? Свържете се с нас. Качествени услуги, внимание към детайла, достъпни цени.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.