Почистване на офиси в квартал Бояна

Почистване на офиси в квартал Бояна

Почистване на офиси в квартал Бояна

Офисите се посещават от изключително много хора, което води до замърсяване. Искате ли да се радвате на чист, приветлив офис, който ухае на свежест? Възползвайте се от нашите услуги. Ние сме екип от специалисти, които работят с желание и усмивка. Обичаме работата си. Държим на високото качество и чистотата.

Професионалното почистване на офиси е необходимост по няколко причини. Редовното почистване Ви гарантира здравословна и приятна среда. Това е важно за служителите и посетителите. Чистотата е отражението на всеки бизнес обект, което води до положителни отзиви от новите клиенти.

Доказан факт е, че чистите и подредени офиси са фактор номер едно, когато се говори за продуктивността на работното място. Служителите се концетрират лесно, когато обстановката е приятна. Това е така, защото прекарват по-голяма си част от времето в офиса. Доверете ни се.

Ние разполагаме с професионална техника, както и висококачествени препарати. Почистването на офиси включва почистване на подови настилки, пране на мека мебел, почистване на прозорци, почистване и дезинфекция на санитарни помещения, събиране и изхвърляне на отпадъци, почистване на офис техника и други, според желанията на клиента.

През годините сме натрупали много доволни клиенти, които използват услугата абонаментно почистване. Те държат на чистотата и качествените услуги. Разчитайте на изпълнение в кратък срок, сръчност, внимание към детайла, бързина и коректно отношение. Ние държим на всеки един клиент, затова и не спираме да се развиваме, инвестирайки в най-новата техника и препарати.

Ако искате да се радвате на приветлива обстановка, не се колебайте да се свържете с нас. Ще изготвим индивидуална програма, съобразена с графика Ви.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.