Пролетно почистване на офиси и бизнес сгради в Младост 4

Пролетно почистване на офиси и бизнес сгради в Младост 4

  • 1090
  • 0

Пролетно почистване на офиси и бизнес сгради в Младост 4

Пролетното почистване е изключително важно за бизнеса. Сега е идеалният момент да освежите офиса си. Ние сме тук, за да освежим всяко помещение. Предлагаме Ви професионално почистване на най-високо ниво. Разполагаме с висок клас техника, ефективни препарати, обучен екип. Работим с широка усмивка, влагаме старание, съобразяваме се с графика Ви.

Офисите се посещават от много хора, което води до замърсяване. Какво по-неприятно от замърсено помещение? В чист офис се работи лесно, клиентите са доволни, а служителите работят с желание. Пролетното почистване е необходимост, защото през зимата се натрупват различни замърсявания, прах, алергени.

Доверете ни се. Ние сме екип от професионалисти, които обичат работата си. Осигурете си сигурност, чистота, здравословна обстановка. Предлагаме широка гама от услуги, според нуждите на всеки офис. Ние разбираме, че всеки бизнес е различен, има специфични нужди. Това е причината, за да предлагаме индивидуални програми за всеки един клиент.

Чистият офис допринася за подобряване на външния облик на компанията, като оставя добро впечатление у клиентите, партньорите и посетителите. Това може да повлияе на имиджа и репутацията на компанията.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите. Ще изготвим индивидуална програма, за да не пречим на работния ви процес. За офис, който блести.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.