Процесът на пролетно почистване за офиси

Процесът на пролетно почистване за офиси

  • 1048
  • 0

Процесът на пролетно почистване за офиси

Важно ли е пролетното почистване? Да. Изключително важно е за всеки дом, офис или сграда. Професионалното пролетно почистване е важно. Това е най-добрият начин да се гарантира, че домът или работното място са добре почистени и освежени след зимния сезон. През зимата се натрупват прах, замърсявания, мръсотия, защото не можем да проветряваме регулярно.

Ние сме тук, за да почистим всеки офис до блясък. Грижим се за своите клиенти, защото ценим всеки един от тях. Работим с широка усмивка, прецизност, внимание. Използваме висок клас препарати, както и висококачествена техника. Професионалното почистване Ви гарантира, че помещенията ще бъдат перфектно почистени.


Вижте още: Почистване на офиси
Какво включва пролетното почистване? Включва широка гама от услуги, според нуждите на сградата. Защо е необходимо да се доверим на професионалистите? Има ред причини, които носят само плюсове.
Премахване на алергени и бактерии. Ние разполагаме със специални препарати и оборудване, които премахват алергените. Това подобрява качеството на въздуха.
Ефективно почистване. Ние разполагаме с екип, които има богат опит и използва правилните методи на почистване.
Удължава живота на мебелите. Професионалното почистване удължава живота на мебелите, благодарение на техниката, която се използва.


Доверете ни се. Обичаме това, което правим. Стремим се да предлагаме услуги на най-добро ниво. За нас е мисия да почистим до съвършенство. Работим по индивидуални програми и се съобразяваме с графика Ви. Качествени услуги на достъпни цени. Професионализъм, прецизност, отношение.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.