Пролетно почистване за офиси и бизнес сгради

Пролетно почистване за офиси и бизнес сгради

  • 1003
  • 0

Пролетно почистване за офиси и бизнес сгради

Пролетно почистване за офиси и бизнес сгради – Пролетното почистване е изключително важно за всяка сграда. Защо? Защото чистотата е ключов фактор за поддържането на работната среда, което оказва влияние на атмосферата, мотивацията и здравето на служителите. Чистият офис е мисия, която се постига с професионално почистване. Разполагаме с екип от обучени специалисти, които работят с усмивка. Използваме най-новите технологии за почистване, високоефективни препарати и ценим своите клиенти.

Пролетното почистване е съобразено изцяло с Вас и нуждите на офиса. Предлагаме широка гама от услуги, за да отговорим и на най-високите изисквания. Част от услугите, които предлагаме са пране на мека мебел и мокети, дезинфекция, почистване на мебели, миене на прозорци, отстраняване на прах и различни замърсявания, цялостно и дълбоко почистване, освежаване на помещенията.

Пролетното почистване е важен елемент, който не бива да се пренебрегва. Почистването на офиса помага за предотвратяването на алергии, болести и други здравословни проблеми, подобрявайки качеството на въздуха в дадена сграда. Доказано е, че основното почистване в началото на всеки сезон е важно, защото подобрява настроението и премахва стреса.

Важно е да се отбележи, че почистването е необходимо през цялата година. Доверете ни се. Работим с желание, мотивирани сме, предлагаме качествени услуги на достъпни цени, съобразяваме се изцяло с графика и времето Ви.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.