Пролетното почистване за офиси в София

Пролетното почистване за офиси в София

  • 1077
  • 0

Пролетното почистване за офиси в София

Време е за пролетно почистване. Офисите, които се посещават от много хора се замърсяват по-бързо, което изисква професионална намеса. Пролетното почистване мотивира служителите, посетителите, подобрява настроението, важно е за здравето. Чистият и поддържан офис е задължение. Ние сме тук, за да се погрижим за офиса Ви.

Професионалното пролетно почистване е идеалното решение. То спестява време, гарантира за качеството на услугите, удобно е за всички. Предлагаме широк набор от услуги, за да създадем приятна работна среда. Какво представлява пролетното почистване? Цялостно и дълбоко почистване на всяка част от офиса.

  1. Пране на мека мебел, килими и мокети.
  2. Почистване на прозорци и врати.
  3. Почистване на подови настилки.
  4. Почистване на офис техника.
  5. Почистване на санитарни помещения.
  6. Почистване, според желанията на клиента.

Пролетното почистване е важно. Подобрява се качеството на въздуха, хигиената и атмосфера. Важно е да се грижим за хората, които посещават сградата. Един чист офис е визитката картичка на всеки бизнес. Не се колебайте да ни потърсите. Ще отговорим на вашето запитване, ще изготвим индивидуална програма, защото ценим клиентите си.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.