Почистване на офиси в кв. Княжево

Почистване на офиси в кв. Княжево

  • 1091
  • 0

Почистване на офиси в кв. Княжево

Почистване на офиси в кв. Княжево – ние, Proclean, сме специализирани в почистването на всякакъв вид корпоративни помещения, а именно офиси, с най – различна площ и настилка. Поддържаният офис ще мотивира и ще представи фирмата на добро ниво и ще подсигури за по – добро здраве на всички. Прахът е враг номер едно на здравето, а нашият екип от специалисти, може да се погрижи той да изчезне.
 
Предлагаме широк набор от услуги, съобразени с вашите желания и нуждите на офиса Ви. Какво включва услугата? Дълбоко почистване на всяка част от офиса Ви, пране на мокети и мека мебел, отстраняване на замърсявания и други услуги, според желанията Ви. Ние държим на качеството, на клиентите си и се отнасяме с висок професионализъм към всеки ангажимент.

 

Работим с широка усмивка, защото ценим своите клиенти. Услугите, които извършваме са изцяло съобразени с графикът на фирмата ви. Ако имате нужда от консултация, имате въпроси или искате да научите повече за услугата, доверете ни се и не се колебайте да ни потърсите, за да направим оглед и да ви предоставим оферта, която да ви удовлетворява.

 

Вижте още: Почистване на офиси


За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.