Абонаментно почистване на офиси в квартал Драгалевци

Абонаментно почистване на офиси в квартал Драгалевци

  • 1237
  • 0

Абонаментно почистване на офиси в квартал Драгалевци

Абонаментно почистване на офиси в квартал Драгалевци – Професионално почистване за офиси и бизнес сгради. Офисите се посещават от много хора, което води до замърсяване на помещенията, натрупване на прах. Абонаментното почистване е важно, за да се радвате на офис, който блести. Работната атмосфера страда, ако офиса не е почистен, не ухае приятно, не излъчва уют. Работи се лесно, когато чистотата е на почит.

Предлагаме Ви широка гама от услуги, съобразени изцяло с Вас и желанията Ви. Извършваме цялостно почистване на офиси. Услугите са разнообразни, според всеки клиент. Пране на мека мебел, пране на мокети, почистване на офис техника, миене на прозорци, почистване на кухненски боксове и антрета, почистване на подови настилки и други. Разполагаме с обучен екип, професионална техника и високоефективни препарати.

Какво представлява абонаментното почистване? Изготвяме индивидуална оферта, съобразена с Вас, нуждите на сградата и желанията Ви. Когато офертата е приета, преминаваме към почистването, за да се радвате на офис, почистен до съвършенство и фин блясък. Работното място е важно. Там прекарваме по-голяма част от деня си. Ние ценим своите клиенти, съобразяваме се изцяло с тях. Работим с усмивка, желание, прецизност и внимание към най-малкия детайл, за да Ви предоставим услуги на най-високо ниво. Качество, професионализъм и достъпни цени.

Доверете ни се и Вие. През годините сме натрупали опит и много доволни клиенти. Не спираме да инвестираме в обучение, техника и препарати, защото вашето щастие е наша мисия. Ако имате нужда от консултация, искате да направите запитване, да изготвим индивидуална програма или имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.