Почистване на офис в кв. Оборище

Почистване на офис в кв. Оборище

  • 1288
  • 0

Професионално почистване във всеки офис! Ние предлагаме широк набор от услуги, за да се радвате на приветлив офис, който блести. Обстановката в която работим е важна. Нашият екип от професионалисти, ще почисти всяка част на офиса Ви. Изберете удобно за Вас време, услугите, които да извършим и ни се доверете. Подарете си спокойствие, комфорт и чистота. Работим с висококачествени препарати и професионална техника, според нуждите на клиента.

br>
През годините сме натрупали опит и много доволни клиенти. Ние ценим своите клиенти, защото те са важни за нас. Работим с широка усмивка и внимание към всеки детайл. Предлагаме широка гама от услуги, които включват дълбоко почистване, абонаментно почистване, пране на мокети и мека мебел и други. Съобразяваме се изцяло с вашите желания и нуждите на офиса Ви. Изготвяме индивидуален график за всеки клиент, за да се чувствате мотивирани на работното си място.

Защо е необходимо професионално почистване? Офис сградите се посещават от много хора, замърсяват се бързо и имат нужда от професионална намеса. Нашите екипи са изключително внимателни и прецизни. Искате ли да се радвате на офис, почистен до съвършенство? Търсите ли фирма, която да оправдае очакванията Ви? Тук сме. Работната среда е важна, за да се чувствате вдъхновени през целия ден. В приятна обстановка се работи по-лесно. Доказан факт.

Вижте още: Почистване на офиси


За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.