Пране на мека мебел за бизнес помещения

Пране на мека мебел за бизнес помещения

  • 1383
  • 0

Пране на мека мебел за бизнес помещения

Ние предлагаме цялостно почистване на офиси и офис сгради. Нашата фирма ще се погрижи да почисти всичко до блясък, създавайки уютна обстановка. Прекарваме голяма част от времето си на работното място. Не е мит, че в добре поддържан офис се работи с мотивация. Абонаментното почистване е услуга, която носи спокойствие във всеки един ден от месеца. Ние се съобразяваме с Вас и графика Ви, защото ценим клиентите си.

Защо да ни се доверите? През годините сме натрупали опит, доволни клиенти и не спираме да се развиваме. Разполагаме с голям екип от обучени професионалисти, които работят с усмивка. Използваме висококачествена техника, препарати от най-високо ниво и се съобразяваме с вашите желания и нужди. Работим бързо, качествено и с внимание към всеки един детайл.

Услугата е изключително подходяща за големи площи, офиси и сгради. Ние изготвяме индивидуални оферти, съобразени с вашия офис. Предлагаме широк набор от услуги, за да се радвате на офис, почистен до съвършенство през целия ден. Предлагаме пране на мека мебел, пране на мокети, почистване на санитарни помещения, почистване с професионална техника, почистване на прозорци и дограми, почистване на всяка част от офиса Ви.

Абонаментното почистване е необходимост за всяка сграда, която се посещава от много хора. Хигиената и чистотата са важни, за да работим с усмивка и да се наслаждаваме на времето, прекарано в офиса. От наша страна ще получите отношение, прецизност и бързина. Доверете ни се и Вие. Качествени услуги на достъпни цени.

Ако искате да се радвате на офис, който е почистен до фин блясък или не знаете към кого да се обърнете, то не се колебайте и ни потърсете. Ще Ви изготвим индивидуална програма, съобразявайки се изцяло с желанията Ви. Тук сме, за да внесем ред във всеки офис или сграда.

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.