Почистване на офиси в квартал Младост

Почистване на офиси в квартал Младост

  • 1408
  • 0

Почистване на офиси в квартал Младост

Почистване на офиси в квартал Младост – Нашата фирма предлага почистване на офиси и бизнес сгради. Ние ще се погрижим да създадем уютна обстановка, работейки с усмивка. Предлагаме абонаментно почистване, за да се радвате винаги на своя офис. Услугата е изключително подходяща за офиси, които се посещават от много хора, защото те се замърсяват най-бързо. Съобразяваме се изцяло с Вас, вашия график и желания.

Разполагаме с професионална техника, професионален екип и работим с висококачествени препарати. Нашите екипи работят и се обучават, за да Ви предложим най-доброто. Не спираме да инвестираме и да се развиваме, спрямо търсенето. През годините сме натрупали опит и познания, както и много доволни клиенти. Доверете ни се и Вие.

Какво представлява услугата? Предлагаме широка гама от услуги, за да почистим до блясък всеки един детайл. Дълбоко почистване, пране на мокети и дезинфекция са само част от нашите услуги. Ние ценим всеки един клиент, защото обичаме работата си. Държим на качеството, чистотата, бързината и искаме да бъдете доволни.

Почистване на офиси в квартал Младост

Разполагаме с различни абонаменти пакети, според нуждите Ви. Част от услугите, които предлагаме са цялостно почистване, изхвърляне на отпадъци, миене на прозорци и врати, почистване на офис обзавеждане. Всеки един детайл е важен, за да се наслаждавате на работата си, обстановката и уюта. Прецизност и блясък.

Ако искате и вашия офис да бъде почистен до съвършенство, не се колебайте и ни потърсете. Ще обърнем внимание на всяко изискване, специфика и нуждите на вашия офис. Ние сме тук, за да даряваме с чистота и усмивки.

Вижте още: Почистване на офиси
Почистване на офиси в квартал Младост
Почистване на офиси в квартал Младост

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.