Абонаментно почистване в квартал Белите брези

Абонаментно почистване в квартал Белите брези

  • 1468
  • 0

Абонаментно почистване в квартал Белите брези

Нашата фирма предлага цялостно и абонаментно почистване. Ние ще се погрижим за вашия дом или офис, за да може да се радвате на уютната обстановка, която Ви прави щастливи. Почистени до блясък помещения. Ние разполагаме с екип от обучени специалисти, които дават всичко от себе си, за да почистят всеки един детайл. Качествени услуги на достъпни цени.

Какво представлява абонаментното почистване? Изготвяне на индивидуална оферта за всеки един клиент. Съобразяваме се изцяло с вашият график. С нашите служители ще изготвим програма, която да отговаря на вашите изисквания, за да бъдете доволни от нашите услуги.

Разполагаме с професионална техника и висококачествени препарати. Предлагаме широк набор от услуги, прецизност, бързина, коректност и професионализъм. Нашите клиенти са изключително важни за нас. Ценим вашите желания и се съобразяваме изцяло с тях. Разполагаме с различни абонаменти пакети, за да удовлетворим максимално всеки един клиент.

Ние ще се погрижим за всяка една част от вашия офис, за да се наслаждавате на приятна обстановка, докато работите. Извършваме цялостно почистване, дезинфекция, пране на мокети и др. През годините сме натрупали много доволни клиенти и ще се радваме да станете част от тях. Качеството е наистина важно за нас и не спираме да инвестираме в обучението на нашите служители, нова техника и препарати.

Абонаментно почистване в квартал Белите брези

Доверете ни се и Вие. Ако имате въпроси, искате да направите запитване или да получите повече информация за услугите, които предлагаме, не се колебайте да ни потърсите. Ще отговорим на всички ваши въпроси.

Абонаментно почистване в квартал Белите брези
Абонаментно почистване в квартал Белите брези
Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.