Пране на мокети в кв. Драгалевци

Пране на мокети в кв. Драгалевци

  • 1495
  • 0

Пране на мокети в кв. Модерно предградие

Мокетите са както красиви, така и трудни за поддържане. Фирма Pro Clean ще се погрижи за вашите килими и мокети, за да им се радвате дълго време. Разполагаме с висококачествена техника, която почиства в дълбочина. Разполагаме с екип от обучени хигиенисти, които се грижат за чистотата, използвайки професионални препарати от най-високо ниво.

Защо да ни се доверите? Разполагаме с професионални машини, които няма да увредят мокета. Изпираме мокетите с голяма прецизност и не нарушаваме вида им. Прането на мокети е деликатен процес, изискващ умения и професионализъм. Ние разполагаме с всичко това. Нашите клиенти са наистина важни. Съобразяваме се изцяло с вашият график. Гаранция за качество и дълготрайни резултати.

Прането на мокети Ви гарантира чистота, свежест и възвръщане на цветовете. Ако искате да се радвате на уютен дом, офис или просто искате да ги освежите, не се колебайте и се свържете с нас. От наша страна ще получите бързина, коректност и професионално отношение. Ние се грижим за всеки един детайл, защото обичаме нашите клиенти да бъдат доволни.

Фирма Pro Clean предлага и абонаментно пране на мокети. Тази услуга е изключително подходяща за големи офис площи. Чистота, дезинфекция и свежест. През годините сме изградили връзка с много клиенти, които държат на високото качество. Доверете ни се и Вие. За всякакви въпроси, консултации или изготвяне на график, може да се свържете с нас.Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.