Почистване на офис в кв. Симеоново

Почистване на офис в кв. Симеоново

  • 1269
  • 0

Почистване на офис в кв. Симеоново

Нашата фирма ще се погрижи за почистването и поддържането на вашия офис в перфектно състояние. Нашите клиенти са изключително важни за нас. Ние не спираме да инвестираме в професионални препарати, висококачествена техника и обучение на нашите служители. Всеки един от тях е преминал през специализиран курс на обучение, за да можем да Ви предложим услуги на най-високо ниво.

Защо Ви е необходимо професионално почистване? В офис, където работят много хора е необходимо професионално почистване. Хигиената е наистина важна. Съсредоточете се в своята работа и оставете нашите хигиенисти да се погрижат за останалото. Радвайте се на уютен офис, който ухае на свежест.

Ние ценим вашето време и се съобразяваме изцяло с графика Ви. Гарантираме Ви за бързина, коректност, приятелско отношение, прецизност и дълготрайни резултати. Разполагаме с най-висококачествената техника на пазара и препарати, изцяло съобразени с нуждите на нашите клиенти.

Ние предлагаме и абонаментно почистване, за да може вашия офис винаги да блести. Графика избирате Вие, а ние се съобразяваме с вашите желания. Грижим се за всеки един кът от вашия офис. Професионално ще почистим и дезинфекцираме, за да се чувствате спокойни на работното си място. Ако имате въпроси, искате да Ви изготвим график или имате нужда от консултация, не се колебайте и ни потърсете. Гаранция за качество на достъпни цени.


За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.