Пране на мека мебел в кв. Гео Милев

Пране на мека мебел в кв. Гео Милев

  • 1761
  • 0

Пране на мека мебел в кв. Гео Милев

Фирма Pro Clean с голямо удоволствие ще се погрижи за вашите мебели. Прането на мека мебел изисква специални техника и професионални препарати. Ние разполагаме с всичко необходимо, за да се радвате на чисти мебели. Нашият екип е преминал през специално обучение, за да Ви дадем максимално добри и качествени резултати.

Меките мебели задържат най-много прах, който е изключително вреден. За да не вдишваме праха от мебелите е необходимо те да бъдат почиствани периодично. Прането на мека мебел е задължително, особено ако те не са почиствани наскоро. Ние разполагаме с най-модерната техника на пазара и препарати, създадени на нуждите на всяка една мебел. Нашите екипи работят с внимание към всеки детайл.

Нашият екип ще почисти и дезинфекцира вашите мебели, като отстрани всяка прашинка и всяко едно петно. Прането на меката мебел Ви гарантира, че въздуха във вашия дом или офис ще се подобри. Използвайки тази услуга не само ще имате чисти мебели, но и вашият дом или офис ще ухаят на свежест.

Всеки един клиент е изключително важен за нас. Ние ценим вашето време и се съобразяваме изцяло с вашия график. Ако държите на качеството и чистотата, не се колебайте да ни потърсите.


Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.