Почистване на офис в кв. Малинова долина

Почистване на офис в кв. Малинова долина

  • 1513
  • 0

Почистване на офис в кв. Малинова долина

Фирма Pro Clean ще се погрижи професионално за почистването на вашия офис до блясък. Ние държим на качеството и не спираме да инвестираме във висококачествена техника и професионални препарати. Нашият екип преминава през специализиран курс на обучение, за да Ви гарантираме максимално добри резултати.

Защо да ни се доверите? Разполагаме с професионална и модерна техника, както и с най-високия клас почистващи препарати на пазара. Нашите клиенти са изключително важни за нас. Ние се съобразяваме изцяло с вашия график. Изготвяме индивидуална програма за всеки един клиент, защото ценим вашето време.

Ако искате вашият офис да блести, не се колебайте да ни потърсите. От наша страна ще получите отношение, бързина, коректност, прецизност и дълготрайни резултати. Нашите обучени хигиенисти са готови изцяло да се съобразят с вашите желания.

През годините сме спечелили много клиенти, които държат на чистотата и качеството. Ние се грижим за всеки един детайл и ще почистим всяка част от офиса Ви. Доверете ни се и Вие. Гарантираме Ви приятелско отношение и офис, който ще заблести. За изготвяне на индивидуални програми и повече информация за нашите услуги, може да се свържете с нас.


Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.