Почистване на офис в кв. Лозенец

Почистване на офис в кв. Лозенец

  • 1763
  • 0

Почистване на офис в кв. Лозенец

Почистване на офис в кв. Лозенец или който и да друг квартал в гр. София, от нас, фирма Proclean. Ние, Proclean, сме фирма с дългогодишен опит в професионалното почистване на офис, още от самото си създаване, постоянно подобрявайки качеството на услугите ни, за да изпълним всички изисквания на клиентите ни, в конкурентният пазар.

Инвестираме в най – новите уреди и препарати от най – висок клас, както и в непрестанни обучения и семинари, на нашият екип от над 25 човека, за да можете да се доверите напълно на нас, за вашият офис.

Специализирани в почистването на мокети

Ние сме и специализирани в почистването на мокети и мека мебел, като имаме оборудване от най – висок клас. Благодарение на него и професионално обученият ни екип, сме в състояние да изчистим голям брой офис площи, за кратко време, без нараняване на настилките.

Ако се нуждаете от професионално почистванет на своят офис, можете да прочетете повече за услугата тук: Почистване на офиси и да се свържете с нас чрез контактната ни форма или директно на тел. 087 799 9737. След като се свържете с нас, ще ви бъде изготвена индивидуална оферта с цена.

Почистване на офис в кв. Лозенец

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.