Почистване на офис в кв. Борово

Почистване на офис в кв. Борово

  • 1695
  • 0

Почистване на офис в кв. Борово


Ние, Proclean, сме една от фирмите, които могат да се погрижат за професионалното почистване на вашият офис в гр. София, независимо от площта, обема и срока на работа. През годините сме доказали качеството си на работа, за много фирми и техните обекти, с нашият голям екип от професионалисти, в който постоянно инвестираме, за да съответства с нуждите на постоянно променящият се пазар и изисквания на всеки един клиент, който държи на качественото почистване на своят офис.

Почистването на офиса се извършва спрямо нуждите на всеки един клиент, като нашият индивидуален подход и метод на работа, гарантират за безкомпромисен контрол на качеството.

Капацитетът на нашият екип

Имаме капацитет, при нужда да осигурим допълнителен персонал, за да може всяко ваше изискване да бъде изпълнено. Инвестираме в нови машини, препарати от най – високо качество и правилното обучение на нашият персонал, за да продължим да предоставяме високото качество на услугата ни, именно това което всички наши клиенти очакват от нас.

Ако се нуждаете от почистване на офис, потърсете ни на тел. 087 799 9737 за да ви помогнем

Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.