Почистване на офис в Бизнес Парк София

Почистване на офис в Бизнес Парк София

  • 1901
  • 0

Почистване на офис в Бизнес Парк София

Ние, Proclean, сме фирма специализирана в професионалното почистване на офиси за всеки район на гр. София. Имаме голям и професионален екип, в който постоянно инвестираме, за да може да отговори на всички ваши нужди.

Независимо по кое време на деня бихте искали почистването да се извърши, вашият офис може да бъде почистен бекомпромисно, от нашият екип. Извършваме както еднократни почиствания, така и абонаментни, всичко спрямо вашите нужди.

 

Почистване на офис в Бизнес Парк София

Ние сме специализирани и в прането на мека мебел и почистването на мека мебел. Вижте още: Почистване на мокети и Пране на мека мебел

Можете да прочетете повече за услугата ни тук: Почистване на офиси и да се свържете с нас чрез контактната ни форма или директно на тел. 087 799 9737. След като се свържете с нас, ще ви бъде изготвена индивидуална оферта с цена.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.