Почистване на офиси в кв. Мотописта

Почистване на офиси в кв. Мотописта

  • 1778
  • 0

Почистване на офиси в кв. Мотописта

Почистване на офиси в кв. Мотописта или който и да е друг район на гр. София, от нас, фирма Proclean. Имаме голям и добре обучен персонал, в който постоянно продължаваме да инвестираме, за да може да поеме всички изисквания на постоянно променящият се пазар. Постоянно извършваме и инвестиции в нова техника и най – качествените препарати, които заедно с усърдието и желанието за работа и добре свършени задачи на екипът ни, е нашата визитна картичка.

Абонаментно или еднократно почистване

Имаме изградена стройна система за контрол на качеството, за да поддържаме безкомпромисно високите фирмени стандарти. Независимо дали бихте искали абонаментно почистване за даден период от време или еднократно почистване на вашият офис, услугата от самото и начало, е насочена към клиенти, държащи на високото качество на изпълнение. При нужда, можем да отговорим и с допълнителен персонал.


Ще се радваме да бъдем ваш предпочитан партньор, като подходим индивидуално към всяко ваше изискване. Вижте още: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.