Пране на дивани

  • 2698
  • 0

Пране на дивани

Пране на дивани 1

Пране на дивани

 

Всеки дом има нужда от свежест и чистота. Освен ежедневните грижи за дома ви, именно услугата пране на дивани може да вкара повече настроение и усещане за чистота в любимото ви място за отдих и развлечения. Ако се опитате сами да се заемете с „мисията” пране на дивани, много е възможно резултатът да не ви удовлетвори – за професионално пране на дивани са необходими определени препарати, техника, но и познания и умения в областта. Ако опитате сами, може би ще се справите с отстраняването на повърхностни петна от храни и напитки по дамаската, но комплексната услуга пране на дивани всъщност включва почистване на много по-сериозно ниво.  При услугата пране на дивани целта е не само видим за окото резултат, но и чистота в дълбочина на конкретната мебел – заличаване на дълбоки петна, премахване на миризми от храна и цигари, цялостно освежаване.

Нов живот в дома ви чрез пране на дивани

Пране на дивани 2

Пране на дивани – Разгледайте предлаганите от нас оферти!

Възможно ли е чрез услугата пране на дивани да вдъхнете нов живот на любимото си място за отмора? Да! Комфортът и уютът са гарантирани, когато се окаже, че вашият кът за гледане на филми, разпускане с приятели или следобедна дрямка отново е чист и свеж както преди още след първото пране на дивани.

Използването на съвременни технологии е гаранция за максимални резултати, които пък са предпоставка за вашия комфорт и настроение. При услугата пране на дивани се залага на индивидуален подход към конкретната мебел и най-вече към типа тапицерия: жакард, кадифе, мока, латис и други.

Защо да изберете професионалната услуга пране на дивани?

* На всеки се случва да разлее храна или напитка. Чрез редовното пране на дивани вие не позволявате петната да станат дълбоки и почти незаличими от любимата си мека мебел.

* Децата и домашните любимци са важна част от живота ни, но често се случва именно те да бъдат причина за честата поява на петна и други замърсявания. Не е нужно да се ядосвате излишно, тъй като именно чрез услугата пране на дивани можете редовно да поддържате чистота и приятен външен вид на любимото си място без притеснения и излишни нерви.

Пране на дивани 3

Пране на дивани от ProClean

* Наслояването на прах и други дребни частици може да повлияе много негативно на хора, страдащи от алергии или астма. Редовното пране на дивани улеснява живота ви и пази здравето ви.

* Може би ще се изненадате, но още след първото професионално пране на дивани ще усетите неподозирана свежест в дома си. Причина за това е дълбокото почистване на мебелта с професионални висококачествени материали.

* Услугата пране на дивани се предлага и за вашия офис, където има дни, когато на меката мебел сядат десетки хора и винаги има нужда от освежаване.

* Само 4 до 8 часа след прилагането на услугата пране на дивани мебелта е готова да бъде използвана в новия си свеж вид.

* Цветът на тапицерията след пране на дивани е по-ярък, по-близък до онзи, когато сте закупили вашата мебел. А цялостното усещане е сякаш сядате на нов диван – нов, но едновременно вашия любим, благодарение на услугата пране на дивани.

Пране на дивани за освежаване на дома
Нов живот в дома ви чрез пране на дивани
Защо да изберете професионалната услуга пране на дивани?

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.