Пране на столове във вашия дом и офис

  • 1896
  • 0

Пране на столове – мисията Е възможна!

Пране на столове 1

Пране на столове – пране на мека мебел

Пране на столове във вашия дом и офис. Във всеки дом има кът, обособен за почивка или хапване, където можете да поседнете спокойно. Колкото и да сме старателни и да държим на чистотата в дома си, оказва се, че понякога не можем да се справим сами. Тук на помощ идва услугата пране на столове. Вашите фотьойли, кресла и тапицирани столове съдържат всякакви видове мръсотии – бактерии, гъбични спори, мъртва кожа, косми, прах, алергени и това съвсем не е изненадващо. Особено светлите тапицерии се замърсяват видимо по-бързо и се налага някой да се заеме професионално с мисията пране на столове. Изтъркването с четка и препарат понякога е добра идея, но често без професионалното пране на столове в тъканите на тапицерията може да попадне влага в дълбочина и това да доведе до поява на мухъл.

Спешна нужда от пране на столове

Пране на столове 2

Пране на столове

* Разливането на течности е често срещана причина, която налага екстремно бързо пране на столове. Да се оставят дълбоки петна е недопустимо, тъй като в последствие нито сами, нито чрез професионално пране на столове ще може следите да се заличат напълно.

* Въпреки удобството на памперсите е възможно инцидентно напишкване при децата, а животните невинаги успяват да контролират естествените си нужди. Това съвсем не бива да предизвиква паника – навременното пране на столове ще премахне както петната, така и миризмите от инцидента. Много клиенти с деца и домашни любимци споделят, че услугата пране на столове се е превърнала в част от живота им и това им носи спокойствие, чистота и уют в дома.

* Пушенето, разбира се, не е приятен навик, но съвсем не значи, че трябва мебелите ви да „ухаят” на цигарен дим. Чрез пране на столове те отново са свежи и предразполагащи вас и гостите ви. Регулярното пране на столове е много препоръчително за домове на пушачи.

* Кой не обича хубавите домашни събирания с приятели в домашна обстановка? Но за домакина после идват петната от храна и напитки и отново просмуканият цигарен дим. Бързо и лесно – следва пране на столове, с което домът ви отново е чист и готов за следващото парти. Дори често да правите домашни сбирки, редовното пране на столове осигурява чистота и уют в дома ви.

Пране на столове 3

Пране на столове – Професионално почистване

* Никак не е срамно да се сдобиете с хубави тапицирани столове или кресла втора употреба. Добре е обаче да заложите на добрата хигиена чрез професионално пране на столове, преди да започнете да ги използвате в дома си и да станат част от вашия уют. Именно услугата пране на столове може да превърне употребявани столове в чисти, свежи и носещи комфорт.

Ползата от редовното пране на столове

Логично е да предприемете мярката пране на столове след някой от изброените инциденти. Доказано е обаче, че редовното пране на столове спомага за цялостната хигиена на вашия дом. Споменатите прах, бактерии и дори дребни акари в тапицериите могат да бъдат погълнати от децата и домашните ви любимци. Чрез услугата пране на столове вие се грижите не само за чистотата в дома си, а и за здравето на близките си.

Други наши потребители се интересуват и от пране на мека мебел в София.

Пране на столове – мисията Е възможна!
Спешна нужда от пране на столове
Ползата от редовното пране на столове

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.