Фирма за ежедневно почистване на офиси

Фирма за ежедневно почистване на офиси

В днешната статия ще ви разкажа малко повече за почистване на офиса на първият ни голям клиент – Комак Медикал ЕООД.

За  Комак Медикал : Тя е най-голямата българска компания с сферата на клиничните проучвания. С опит от 20 години в бранша, компанията е получила множество отличия и награди за добри и иновативни практики. Собственика и основател на компанията д-р Милен Врабевски е един от най-изявените филантропи в България, като заедно с неговата фондация ‘‘Българска Памет‘‘ ежедневно работят в запазването на българския дух и род, както в България, така и на Балканите.

Как започнахме: С почистване на офиса на Комак Медикал започнахме през 2013-та година. Именно това е клиента, при който са назначени първите двама служители в Про Клийн Сървисис ЕООД. Валя е първият служител на ProClean и до ден днешен работи във фирмата при това при същият клиент- почти 7 години. Христо е другият служител, който почиства офиса на Комак вече над 4 години. Почистването на офиса е на ежедневна база от Понеделник до Петък, след работното време на клиента. Площта е приблизително 2000 кв.м, разположени на три етажа в бизнес сграда. В продължение на годините освен почистване на офиса на компанията, ни бяха възложени и много други ангажименти. Само 3 месеца след стартирането на почистване на офиса ни беше възложени и допълнителен ангажимент – почистване на музикално студио. Почистване три пъти седмично до ден днешен все още се грижим за чистотата и хигиената на изпълнителите и музикантите. Почистване на клиника, Почистване на Частно Средно Училище, Почистване на Частна Детска Градина, Почистване на домове на служители от компанията са само част от ангажиментите ни към Комак Медикал.

Дейности по почистване на офиса:

Това са част от дейностите, които се извършват при почистване на офиса на Комак Медикал ЕООД

Почистване на подови настилки, Почистване на работни места, Почистване на кухни, Почистване на стъклени повърхности, Почистване на прозорци, Събиране и изхвърляни на боклук и други ежедневни и периодични услуги.

През всичките 7 години Про Клийн Сървисис ЕООД се доказа като коректен и компетентен партньор в почистване на офиса. Затова и вярвам, че ни очакват още дълги години съвместна работа и много още по- добри резултати!

Ако настоящата почистваща фирма не се справя със задълженията или планувате да първи път да се доверите на фирма за професионално почистване, ProClean е решение за всеки бизнес!

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.