За почистване на офиси в София

За почистване на офиси в София

Почистване на офиси в София, като част от услугата ни за професионално почиства не офиси. Качествени услуги за бизнеса от фирма за почистване.

София е град, в който има висока конкуренция на всеки пазар, като почистване и в частност почистването на офиси и офисни сгради е това извор на конкуренция. Ние знам как да изпъкнем сред конкурентите си.

За услугата почистване на офиси в София

За услугата почистване на офиси имаме изградена стройна система за контрол на качеството, за да поддържаме безкомпромисно високите фирмени стандарти.

Разполагаме с човешки ресурс и стройна фирмена организация, за да поемем увеличените нужни на клиентите, които се нуждаят от познатото качество за почистването на офиси. Постоянното високо качество на услугата е наша визитна картичка.

почистване

почистване на офиси

Осъзнаваме, че конкурентната среда при услугата за почистване на офисите в град София, ни помага да се стремим винаги да сме по-добри и от най-добрите наши конкуренти. Нашата цел е, фирма „Про Клийн Сървисис“ да бъде еталон сред фирмите за професионално почистване и синоним на качествена услуга за почистване.

Почистване на офиси от професионалисти за взискателни клиенти

Услугата ни от самото начало е насочена към клиенти, които държат на най-високо качество при почистването на офисите им.

Редовните ни инвестиции в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала са това, което ни правят водачи сред най-добрите на пазара.

 

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.