Почистване – нашите услуги

Почистване – нашите услуги

Почистване – нашите услуги за почистване включват почистване на мокети, почистване на мека мебел, избиране на дивани. От професионалисти за професионалисти.

 

Почистване на офиси

За услугата почистване на офиси имаме изградена стройна система за контрол на качеството, за да поддържаме безкомпромисно високите фирмени стандарти.

Разполагаме с човешки ресурс и стройна фирмена организация, за да поемем увеличените нужни на клиентите, които се нуждаят от познатото качество за почистване на офиси.

почистване на офиси

почистване на офиси

Постоянното високо качество на услугата е наша визитна картичка.

Осигурете приятна работна среда и приветливо пространство за посетителите на вашия офис, с услугата за почистване на офиси на „Про Клийн Сървисис“.

Почистване на офиси от професионалисти за взискателни клиенти

Във фирма “Про Клийн Сървисис” възприемаме предоставянето на най-високо качество на услугата, за почистване на офиси като своя мисия.

Почистване на мека мебел

Почистване на мека мебел е една от услугите ни за изпиране и почистване на мека мебел.

Нашата услуга за почистване на мека мебел е за почистване на офиси в София. Ние сме фирма за почистване, която е специализирана в почистване на офиси и пране на мека мебел в София.

почистване на мека мебел

почистване на мека мебел

При нас може да поръчате и почистване на меката мебел във вашия офис.

Пране на дивани е част от услугите ни за почистване на мека мебел. Диваните са изработени от различни материи, което налага третирането им с различни препарати.

Нашия опит и машини от висок клас ни позволяват да подберем точния препарат, за да се справим със замърсяването, което трябва да отстраним.

Почистване на мокети

Предоставяме услуги, за почистване и пране на мокети са предназначени за клиенти, които държат на качеството на услугата при разумна цена.

Услугите пране и почистване на мокети са предназначени най-вече за бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване.

пране на мокети

пране на мокет в офиси и хотели

Обслужваме площи от 50 до 2500 квадратни метра, за срок от няколко часа!

Предлаганото от нас пране на мокети и почистване на мокети за частни клиенти при разумни цени. Услугата е търсена най-вече за домове с големи площи качествени мокети, които изискват специфична поддръжка.

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.