Пране на мека мебел в София ли?

Пране на мека мебел в София ли?

  • 2186
  • 0

Пране на мека мебел от професионалисти, за хората които желаят да получат качеството в своя дом и офис. Работим само в град София.

Ще разкажем за нашата услуга, за почистване на мебели, изпиране на дамаска на дивани и фотьойли. Ние предлагаме услуга, съобразена вашите нужди и желания.

Пране на мека мебел е услуга насочена както към частни, така и към корпоративни клиенти, където нашите опитни екипи предлагат високо ниво на обслужване, както във вашите офиси, така и във вашите домове.

Мощните професионални машини и  специализирани препарати, премахват както видимото – петна по повърхността, така и навлезлите под нея нечистотии и микроорганизми.

Какво представлява услугата ни за пране на мека мебел?

По същество пране на мека мебел е услуга при която се почиства дамаската от органични и не органични замърсявания. Такива са прах, акари, храни, напитки, следи от маркери и други следи от ежедневна употреба.

пране на мека мебел

пране на мека мебел

Пране на мека мебел – шест причини да го правите редовно

1. Подобрява качеството на въздуха в дома, чрез премахване на биологични замърсители от Вашите тапицерии;

2. Отстраняване на прах и пърхот, които могат да предизвикат симптоми на страдащите от астма и алергии;

3. Прането на мека мебел помага за премахване на микроскопични бактерии и микроби, които не можете да видите, но могат да Ви разболеят;

4. Възстановяване на цвета и материята на меката мебел;

5. Премахване на петна които в течение на времето може да стане прекалено трудно за премахване;

6. Защита на една от Вашите инвестиции в дома, което Ви спестява пари.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.