Почистване през седмицата

Почистване през седмицата

  • 1991
  • 0

Почистване през седмицата? Търсите фирма, която да се занимава с почистване на вашия офис в работно време – ние предлагаме тази услуга.

Желаете да бъде почистено, когато вашите служители си тръгнат? Няма проблем, ние можем да осигурим персонал точно тогава, когато е нужно.

Почистване

Почистване на офиси, заведения, кино салони и конферентни зали. Почистване на ресторанти, магазини, търговски центрове – ние сме ваш партньор, когато имате нужда от чистота.

Без значение дали се нуждаете от абонаментно или еднократно почистване (за да се убедите в качеството на нашите услуги), ние можем да предложим решение. Споделете с нас какво търсите, от какво не сте доволни от фирмата, чиито услуги сте използвали, за да намерим решение всяка Ваша нужда.

почистване

почистване

Следим новостите в технологиите ни превръща в единствената компания, която предлага иновативна система за почистване.

Почистване на офис

Почистването на офиса се извършва според Вашите желания и нужди, като може да избирате между посещения преди или след вашето работно време, както и по време на работния процес на офиса. Предлагаме гъвкави решения – от ежеседмични посещения за почистване, до ежедневна грижа за вашия офис.

Практиката ни показва, че макар някои фирми да стартират с основни пакети, за абонамент с едно или две посещения, голямата натовареност на офиса им изисква по-голяма интензивност.

Свържете се с нашите консултанти, за да получите оферта за абонаментно почистване..

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.