Почистване на офиса – всичко за услугата

Почистване на офиса – всичко за услугата

  • 2338
  • 0

Почистване на офиса от фирма за професионално почистване. Ние предлагаме професионално, комплексно почистване на офиси в град София.

Какво е нужно да се знае, когато търсите фирма, за почистване на офиси в София? Как работи, каква техника използва, как подбира персонала си. Как го правим ние може да разберете в нашата страница „за нас“ и в „често задавани въпроси“. За услугата ни касаеща почистването на офиси в София ще научите в този материал.

Почистване на офиси

За услугата почистване на офиси имаме изградена стройна система за контрол на качеството, за да поддържаме безкомпромисно високите фирмени стандарти.

Във фирма “Про Клийн Сървисис” възприемаме предоставянето на най-високо качество на услугата, за почистване на офиси като своя мисия.

Услугата от самото начало е насочена към клиенти, които държат на най-високо качество при почистването на офиса. Редовните инвестиции в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала са това, което ни правят водачи сред най-добрите на пазара.

Почистване на офиса на Кока Кола.

Абонаментно почистане на офис

Осъзнаваме, че конкурентната среда при услугата за почистване на офиси в град София, ни помага да се стремим винаги да сме по-добри и от най-добрите наши конкуренти.

Нашата цел е, фирма „Про Клийн Сървисис“ да бъде еталон сред фирмите за професионално почистване и синоним на качествена услуга за почистване.

Използваните от нас машини и препарати ни позволяват да предлагаме осезаемо по-добра услуга спрямо повечето конкуренти на пазара на услугите, за почистване на офиси и бизнес сгради.

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.