Почистване на дивани през деня и привечер

Почистване на дивани през деня и привечер

  • 2169
  • 0

Разполагате с ограничено време, а желаете да почистим ваши диван през деня или малко след края на работния ви ден? Няма проблем. Нашите екипи се съобразяват с работното време на клиентите ни. Свържете се с нас за подробности и уговорки и научете повече от статията.

За тази услуга може да се използват и термините почистване на мека мебел, както и пране на дивани, но по същество описва един тип услуга.

Знаем как да постигнем‘’съживяване’’ на тапицерията.

пране на мека мебел

пране на мека мебел

пране на дивани

пране на дивани

 

По същество пране на мека мебел е услуга при която се почиства дамаската от органични и не органични замърсявания. Такива са прах, акари, храни, напитки, следи от маркери и други следи от ежедневна употреба.

Пране на дивани е услуга, която е част от нашата група услуги обединени с названието пране на мека мебел.

Почистване на мека мебел се предлага за бизнеса и за частни клиенти. Може да поръчате почистване на меката мебел във вашия офис, като предлагаме разнообразни услуги:

  • пране на офис столове,
  • пране на фотьойли в офиси,
  • пране на дивани в офиси.

Разполагаме с модерна техника, за пране на мека мебел, която е управлявана от нашите вещи специалисти.

Модерната техника с професионални препарати и квалифицирани служители ни помага да постигнем наистина добри резултати.

Защо да изберете нас за почистване на дивани в своя офис?

Ние почистваме дивани, столове и други тапицирани мебели във вашият офис – качествено и на разумни цени. Използваме модерна техника, което в комбинация с професионални препарати дават отличен резултат. Ние знаем как да използваме правилният метод на почистване, а той се определя от вида на материята и замърсяването на мебелите.  Врезултат се постига премахване на мръсотията.

Вижте още и: Почистване на офиси

За връзка с нас

0877999737


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Пране на мокети

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.