Професионално почистване и почистване на офиси

Професионално почистване и почистване на офиси

Професионално почистване и почистване на офиси от фирма „Про Клийн Сървисис“ – почистване на високо ниво в София.

Професионално почистване е услуга, която се предлага от фирми за почистване. Фирмите за почистване на високо ниво, каквато е „Про Клийн Сървисис“ имат добре обучен персонал и професионална техника. Използването на професионални почистващи препарати води до резултатите, че почистването става професионално.

професионално почистване и почистване на офиси

професионално почистване

Почистване на офиси

Услугата за почистване на офиси се извършва според Вашите желания и нужди, като може да избирате между посещения преди или след вашето работно време, както и по време на работния процес на офиса. Предлагаме гъвкави решения – от ежеседмични посещения за почистване, до ежедневна грижа за вашия офис.

почистване на офиси

почистване на офиси

Имаме капацитета да осигурим допълнителен персонал, за почистване на вашия офис, както при извънредни случаи, така и регулярните посещения на наши хигиенисти.

Защо сме добри в почистван ена офиси?

Практиката ни показва, че макар някои фирми да стартират с основни пакети, за абонамент с едно или две посещения, голямата натовареност на офиса им изисква по-голяма интензивност.

Нашите опитни хигиенисти са добре обучени, за изграждане на здравословна и приятна среда, на вашия разрастващ се бизнес. С екип от 25 специалиста, със среден стаж във фирмата около 4 години, с гордост можем да заявим, че сме предпочитан партньор на фирмите с високи изисквания към хигиената в офиса.

За услугата почистване на офиси имаме изградена стройна система за контрол на качеството, за да поддържаме безкомпромисно високите фирмени стандарти.

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.