Почистване на офиси според Вашите желания и нужди от „Про Клийн Сървисис“

Почистване на офиси според Вашите желания и нужди от „Про Клийн Сървисис“

Почистването на офиса се извършва според Вашите желания и нужди, като може да избирате между посещения преди или след вашето работно време. Гъвкави решения – от ежеседмични посещения за почистване, до ежедневна грижа за вашия офис.

Приятна работна среда и приветливо пространство за посетителите на вашия офис, с услугата за почистване на офиси на „Про Клийн Сървисис“.

почистване на офиси

почистване на офиси

Имаме капацитета да осигурим допълнителен персонал, за почистване на вашия офис, както при извънредни случаи, така и регулярните посещения на наши хигиенисти.

Практиката ни показва, че макар някои фирми да стартират с основни пакети, за абонамент с едно или две посещения, голямата натовареност на офиса им изисква по-голяма интензивност.

Можем да отговорим своевременно на нуждата от допълнителен персонал, запознат с високите фирмени стандарти на „Про Клийн Сървисис“.

Нашите опитни хигиенисти са добре обучени, за изграждане на здравословна и приятна среда, на вашия разрастващ се бизнес. С екип от 25 специалиста, със среден стаж във фирмата около 4 години, с гордост можем да заявим, че сме предпочитан партньор на фирмите с високи изисквания към хигиената в офиса.

За услугата почистване на офиси имаме изградена стройна система за контрол на качеството, за да поддържаме безкомпромисно високите фирмени стандарти.

Имате няколко офиса и се нуждаете от високо качество на почистването във всеки от тях?

почистване на офиси

почистване на офиси от фирма за почистване

В годините сме спечелили доверието на фирми и организации, които имат нужда качествено почистване в офисите си. Разполагаме с човешки ресурс и стройна фирмена организация, за да поемем увеличените нужни на клиентите, които се нуждаят от познатото качество за почистване на офиси. Постоянното високо качество на услугата е наша визитна картичка.

ЗА ВРЪЗКА С НАС


Е. поща: info@proclean-bg.com
Фирмен адрес:
гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 262
Телефон: +359 877999737

Следете и във Фейсбук

ПРАНЕ НА МОКЕТИ

ПРЕПОРЪКА

”Преди да работим с Proclean различни фирми ни предоставяха некачествено обслужване, некоректно отношение и неефективна работа. След започването на съвместна работа с фирма Proclean установихме, че зеленото почистване е много по-ефективно и по-щадящо не само към мебелите в офиса, а и към самите нас. ЕЛИТ Софтуер ООД препоръчва всяка една фирма, която търси коректен и постоянен партньор да се довери на Proclean.

Ако някой има съмнение за стойността на работата с Proclean, може да ми пише на е-мейл office@zeron.bg. Аз ще се радвам да поговоря с него за това.”

Таня Атанасова Офис организатор ЕЛИТ Софтуер ООД.